Jacarilla
 Calle Rafael Alberti,18
  +34 965 350 504 / +44 (0)208 819 7015
 +34 626 716 342
Het kantoor van Villaswecare Jacarilla sinds 1999 ten dienste van zijn klanten die zich in de Costa Blanca en Costa Calida wensen te vestigen. Ons team bestaat uit mensen die zelf het verhuizingsproces hebben meegemaakt en zo de vragen en behoeften van de klant perfect kunnen begrijpen. Villaswecare biedt een gepersonaliseerde service op maat van de klant. Ons succes is gebaseerd op de nodige tijd nemen om de specifieke behoeften van elk van onze klanten te begrijpen en een persoonlijke professionele service aan te bieden. Onze naam weerspiegelt de zorg en trots die we hebben bij het verkopen en verzorgen van elke klant en zijn wensen. Gelieve ons kantoor te contacteren om gratis advies of om uw specifieke wensen te bespreken.
Agent eigenschappen
 • 6 bedroom villa in Urcal,

  394 000 €
  • 7300 sqmt
  • 6
  • 4

  6 bedroom villa in Urcal, Voeg toe aan vergelijkings lijst

  Spectaculaire villa gelegen aan de rand van Urcal met een prachtig uitzicht. Bestaat uit 4 slaapkamers met inbouwkasten en 1 slaapkamer met kleedkamer. 2 volledige badkamers met douche, 1 buiten toilet en ..

 • 4 bedroom luxury house in Torrevieja

  282 000 €

  4 bedroom luxury house in Torrevieja Voeg toe aan vergelijkings lijst

  Luxe huis in het LA VELETA-gebied van Torrevieja. Slechts een paar minuten lopen naar de plaatselijke restaurants, supermarkten en strandwandelingen. Het ziekenhuis Torrevieja, de resorts aan de Orihuela Costa en ..

  3 bedroom, 2 bathroom duplex in La Zenia Voeg toe aan vergelijkings lijst

  Duplex bestaande uit 3 slaapkamers met 2 badkamers en 2 terrassen, zwembad en afgesloten parkeerplaats in gated community. 3 dubbele slaapkamers (2 van hen met ingebouwde kasten en terrassen). Onafhankelijke keuken ..

Contact
Gemarkeerde velden * Zijn verplicht
Auteur *
Auteur email *
Titel *
Bericht *
letters over
Veiligheids code *
Vul de cijfers en letters exact hetzelfde in het witte vakje: